Skip to content

metrix on ametlikult maas

Tundub et on paras hetk lõpetada metrix.ee piinad – kuna asja alguse juures olnud seltskonnal pole ressurssi/huvi (ning viimaste GA XML-muudatuste järel ettevõetud andmebaasi taastäitmine ajalooga meid Google’i jaoks robotiks kvalifitseeris) ning andmed juba mõnda aega eba-adekvaatsed (ning tänasest on midagi juhtunud ka ajaloolise baasiga)… siis suunan kogu metrix.ee siia blogisse ümber.

Mis edasi? Valikuid 2 –

  • lõplikult lõpetada (tõsi, mulle meeldiks ajalooline baas siiski korda saada ja üles jätta)
  • leida ressursi pühendamisest huvitet seltskond, tõenäoliselt alustades uuest koodibaasist (praegune on ositi seotud raamistikega mida ei annaks vabaks kuulutada või niisama kaasavaraks panna) – seda mõistagi vaadates, et ei tekiks andmetele ligipääsuga seotud huvide konflikte jne

Jätkamisse on positiivselt suhtunud sõbrad Klikivabrikust, altexist, OKIAst… ja kuna minu enda huvi on olnud paljuski kasutada seda hindamaks riigi/KOV veebide kasutust olen veidi torkinud ka riiki.

Kaastundeavaldused / ettepanekud kommentaaridesse paluks.

12 Comments