Skip to content

Klikivabriku küssad

klikivabrik.ee seltskonnal (kes on meid tublisti edasi torkinud, tänud-suured!) tekkis küsimus, et metrix.ee tutvustuses on avaldatavat infot käsitleval lausel järgnev lõpp ning kas sellest ei või tekkida näiteks absoluutse enamuse ajaveebnike terror suuremat sorti saitide üle (näiteks blogiomanikud tahaksid avalikustada popima otsisõna ja ajalehed mitte):

[…] vajaduse ja võimaluse puhul võib osalevate veebisaitide absoluutse enamuse nõusolekul lisada võrreldava info hulka ka muid parameetreid.

On ettepanek leppida kokku hetkeseisuga selles, et kõik plaanitavad muutused kajastuvad siin ajaveebis vähemalt nädal enne rakendumist – mis annab osalejatele võimaluse väljendada oma soovimatust selliste reeglitega mängu jätkata. Ning kuna meie huvi on saada kampa arvestatav seltskond, siis ainus lahendus on leida konsensus (olgu siis reeglite muutmata jätmise või kahtlejate veenmise teel).

3 Comments