Skip to content

gmetrix 2.0 tulekul ja nõusoleku-küsimine

Pärast pikaleveninud “kunstlikult esile kutsutud koomaseisundit” on GMetrix tänu Google Analytics API avanemisele valmis minema teisele katsele ning seda juba 14. mail, peamiseks tagant-torkijaks Kaupo Kalda OKIAst ning koodikirjanikuks Toomas Toots Freqmediast. Väikse tiiserina olgu toodud selline pilt:

metrix20-esileht

Nagu näha tekkis meil uut versiooni luues soov lisada juurde paljuküsitud koondinfot (st ei tooda välja eraldi saitide lõikes) nagu brauserite statistika ja olulisemad otsimootorid ning paar veergu saidikohast infot, täpsemalt “põrkemäär” ehk bounce rate ja “külastajaid Eesist”.

KUNA ME OLEME LUBANUD küsida osalejatelt luba juhul kui hakkame kuvama lisainfot ja muudatused vajavad absoluutset enamust (ehk registreerunud saitidest 50%+1) on väga oluline, et annaksid oma kinnituse või teavitaksid mitte-nõusolekust. Vabandame mõistagi ette ja taha et vastust nii kiiresti tahame … aga ka arendus toimus sisuliselt eelmise nädala jooksul tänu nimme hullumeelsena valitud deadline’ile.

SEEGA – kui oled andnud GMetrix’ile ligipääsu siis palun astu läbi Google-formulari pealt ja esita oma seisukoht, operatiivsema kasutaja-kommunikatsiooni tarbeks tekitasime ka Gmetrix Google Group’i.

6 Comments