Skip to content

GA uuenemas

Eile kuulutati eMetrics’il välja hulk Google Analytics’i uuendusi mis hetkel küll vaid beetafaasis, mh uus javascript, saidisisese otsingu ja veebilehel toimuvate sündmuste (video vaatamine) jälgimine jne. Ametlik kuulutus Exciting Announcements at eMetrics Today, aga Justin Cutrone’i juurest leiab põhjalikuma lahtikirjutuse: New Google Analytics Features & Announcements.

3 Comments

 1. Teller wrote:

  Metrix.ee kasutajale (või siin kirjas olijatele) see ka midagi tähendada võiks?

  Kolmapäev, oktoober 17, 2007 at 11:47 e.l. | Permalink
 2. Peeter Marvet wrote:

  Ennekõike seda, et GA areneb edasi – mis mistahes platvormi puhul on oluline teada tulevikuplaane seades, mõeldes kasvõi nende event’ite peale, väljuvate linkide automaatsele träkkimisele jms. Ehk rida asju mida senimaani on kuidagi imeviisil tehtud on tulemas ametlikku versiooni ja kui need pole hädatarvilikud siis võiks vahest majasiseselt miskis muus suunas aretada asju.

  Näiteks me Tõnisega altexist just rääkisime ühele seltskonnale kuidas saidisisest otsingut n-ö käsitsi analüüsida… lahe häkk, aga varsti saab ilma.

  Kolmapäev, oktoober 17, 2007 at 2:42 p.l. | Permalink
 3. Ponts wrote:

  Kas millalgi võiks saada jälgida ka erinevate platvormide / brauserite statistikat?

  Esmaspäev, jaanuar 28, 2008 at 2:03 p.l. | Permalink

One Trackback/Pingback

 1. Sevenline internetiturundus on Neljapäev, oktoober 18, 2007 at 6:22 e.l.

  Google Analytics uuendused…

  Igal pool kirjutatakse, et Google teatas eMetricsil Analyticsi uuendamisest, mis tuleb ?kohe kohe?, mis peaks lähinädalaid tähendama. Olulised uuendused sisaldavad järgmist:Oma lehesisese otsingu jälgmistFl……